Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2016 23:00 - нежни весели Вампирки със сини очи...
Автор: katara Категория: Тя и той   
Прочетен: 4328 Коментари: 15 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                                image

                                Любимата НИ  вещица Таря Турунен  ??!!

Клиничният психолог Албърт Дж. Бернщайн е посветил цяла книга на различните видове енергиен вампиризъм и начините да се предпазим от тях.

Вампири с мания за контрол

По какво ще ги познаете?

Тези хора винаги са облечени безупречно и са твърде организирани. Изразът „прости решения“ им звучи като чужд език, плюсовете и минусите на всеки вариант за действие непременно трябва да бъдат уточнени и анализирани. И най-важното – след като веднъж е взето решение, то не може да се промени за нищо на света.

Как подмамват жертвите си?

Тези маниаци на тема контрол могат да бъдат предани приятели. Ако са ви обещали нещо, можете да сте сигурни, че ще удържат на думата си. Вниманието, което обръщат на детайлите, понякога е дразнещо, но най-често именно тази особеност на „вампирския“ характер ще ви помогне да спестите време и пари.

Защо изсмукват енергията?

Те са перфекционисти с твърди морални принципи, които очакват абсолютно същото от околните. Ако постъпвате различно от тях, непременно ще ги разочаровате. Не биха обидили никого умишлено, но ако им „попречите“ да контролират случващото се, можете да се сблъскате с доста болезнена реакция. Например ако си мислите, че сте избрали много разумно ресторант за планираната вечеря, този тип вампир ще ви покаже ясно, че не сте прави и сте допуснали ужасна грешка. По-късно той все пак ще ви направи услугата да вечеря с вас, но само защото не е разполагал с време да уреди резервацията лично.

Как да се защитите?

Признайте пред себе си, че никога няма да се държите като този човек, но недейте да мълчите, когато той ви кара да се чувствате разстроени. В неговия черно-бял свят няма полусенки, затова непременно трябва да уточните какво именно ви е засегнало и наранило и да му обясните как да избягва подобни ситуации за в бъдеще.

   image

Вампири-параноици

По какво ще ги познаете?

Вампирите-параноици често се обиждат и са склонни да правят от мухата слон. Много са подозрителни, не вярват на никого просто ей така и приемат всяка случайно хвърлена фраза като укор в свой адрес. Ако кажете на вампир-параноик, че харесвате дрехите му, той веднага ще си помисли: „Ясно, значи обувките ми нещо не са наред“.

Как подмамват жертвите си?

 

Параноиците дават мило и драго за семейството си и/или най-близките си приятели, освен това казват истината в очите и по правило са способни да изрекат в лицето на някого думи, които вие не бихте се осмелили да изречете

Защо изсмукват енергията?

Вампирите-параноици спазват конкретни правила и смятат, че всички останали трябва да правят същото. Вечно търсят доказателства за извършени „престъпления“… и обикновено ги намират. Не са способни да забравят и да прощават – всичките им впечатления се запазват завинаги в „архива“, а всеки заподозрян е виновен до доказване на противното.

 

Как да се защитите?

Ако имате какво да криете, вампирът-параноик непременно ще разбере какво е. Затова единственият сигурен начин за защита е да бъдете честни и винаги да казвате истината и само истината (вампирите-параноици са сигурни, че който лъже за дреболии лъже и „на едро“). Но най-важното е да не си позволите да прихванете вируса на параноята, иначе ще започнете да подозирате роднините и близките си във всичките смъртни грехове. А по този начин със сигурност ще си вгорчите живота си.

   image

Вампири-купонджии

По какво ще ги познаете?

Вампирите-купонджии са импулсивни, безгрижни и не се притесняват да излъжат, за да получат това, което искат. Те винаги ще ви предложат да пийнете по още едно, да продължите нощната веселба в друг клуб и т.н.

Как подмамват жертвите си?

Те са чаровни и забавни събеседници. Вие бихте могли да бъдете такъв човек, стига да нямахте никакви отговорности или угризения на съвестта. Когато сте с тях, се чувствате избрани, специални. Сякаш принадлежите към висша каста.

Защо изсмукват енергията?

Те ще бъдат до вас само дотогава, докато не съзрат по-интересни перспективи на хоризонта. След това ще бъдете изоставени незабавно и безкомпромисно. По правило се отнасят лекомислено към парите и поощряват другите (вас включително) да правят финансови глупости и да търпят нежелани разходи. Ако имате някакъв проблем, вампирите-купонджии няма да общуват с вас, тъй като не искат и да знаят за неприятностите ви.

Как да се защитите?

Позволете си да изпитвате удоволствие от това общуване, но не очаквайте нищо от него. Не се забърквайте в мероприятия, които не ви допадат и скрийте по-надълбоко портмонето и кредитната си карта.

 image

Вампири-егоисти

По какво ще ги познаете?

Те несъмнено са добре реализирали се хора, но ще положат всички възможни усилия, за да ви накарат да забележите това. Няколко минути след първата среща вече ще сте осведомени относно всичките постижения и влиятелни връзки на такъв човек.

Как подмамват жертвите си?

С тях бързо започвате да се чувствате като нужен и важен човек, без който вампирът-егоист няма да се оправи. Разбира се, тези хора умело използват и харизмата си.

Защо изсмукват енергията?

 

Ако не говорят за себе си, значи изобщо не се интересуват от разговора. Приятелите са им нужни само за „галене“ на собственото им его. За тези вампири хората са само средство за постигане на целите. Впрочем егоистите могат да имитират съчувствие, но им липсва искреност.

Как да се защитите?

Ако трябва да получите нещо от вампира-егоист, помислете какво би искал той от вас и действайте на принципа „Аз на теб, ти на мен“. Сключете сделка и искайте от него първо той да изпълни обещанията си. Сурово ли ви се струва? Но няма друг начин! Личната заинтересованост е единственото, което може да го мотивира

             
  https://youtu.be/TS-unEmQIXY

          МК Ултра / Зловещата  тайна в Холивуд


image

      Таря е типична „Монарх Барби “ в Поп траш Културата ..
      В Холивуд никой не е случаен, и нищо не е случайно....  

      а, какво означава  този знак с ръка ,знаете ли ?  

   image     внимавайте с архетипите ,те ви контролират хитро и коварно.
   като образуват мощни  eнергийни турбини /егрегори /...
   религия,училище ,спорт,семейство /да! /църква,секти и мн.др.
   писала съм много по тазиТема „Sistemata“ за промиване
   на мозъци  в Холивуд, и манипулиране на Съзнанието..
   така наречената / mind control - MK...
    just ,follow me :)
                image
             пазете се от нежни и красиви вампирки...
             лошите се разпознават бързо,и не са така опасни..
              ;)))




Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

1. katara - katara.blog.bg/tq-i-toi/2016/.../peperudi-v-stomaha-i-brymbyri-v-glavata.1469540?.
02.09.2016 23:32
В този сайт какво ли няма....
имаме нежни Ангели по Покривите,
и Вампирки,които търсят невинни
жертви от „мъжкото царство“, а
също и така агресивни Вещици с похотливи слова...
За ЛУцифер/ Дявола. няма да ви сигнализирам,
той е прекалено нагъл и арогантен, и се презентира Сам..
Облегнете се, и само ги наблюдавайте безпристрастно.....
Забавни са ,нали ,и неуморни ;))
цитирай
2. milady - нали знаете коя е „моята“ л'юбима диагноза..
03.09.2016 00:40
Личностен когнитивен дисонанс/ по К.Г.Юнг
тази е най „невинната“ ,защото трудно се регистрира,
и разпознава,но и най коварната
..защото не се лекува..
Защо ?Защото това е начин на мислене,емоции,вид
психолог.темперамент,и в крайна сметка вашата/ нездрава Душа/
която е болезнено фрагментирана ,и изгубена в Хаоса...
давам пример ...
Как е възможно ,да се обичат едновременно и Ангели ,и Вещици...
не разбирам това ;)
лично аз,обичам просто...Живота, моят Живот,и Съдба ...
цитирай
3. coacoa11 - Вампиризмът може да е очарователен ...
03.09.2016 01:00
Вампиризмът може да е очарователен и фатален, факт. Добър анализ на днешния вампирски свят.
цитирай
4. valeska - ...
03.09.2016 09:47
Прочетох с интерес, благодаря! Наблюдавам ги безпристрастно... За съжаление имаш право. Вероятно всеки един от нас има диагноза.:))
цитирай
5. sestra - Още един измислен страх към барутния погреб на злото отвътре,
03.09.2016 10:08
и отново далеч от целта. Мила ми Юлия, докато не дойде осъзнаването, че има един единствен вампир, непосредствено заплашващ душата ни и той(тя) ни е отвътре, с когото обикновено сме в най-лицемерни отношения, всички тези теорийки работят единствено срещу човеците, независимо мъже ли са, жени ли. И как ти дойде на ум да илюстрираш с Таря?... И защо да се плаша от красивите и нежни на вид вампирки, а от подобните им вампири не? Това вече ме обезслови. Съжалявам, искам да те подкрепя, но не мога.
цитирай
6. katara - сестро,моля/ https://youtu.be/NqEP6i8e8gE
03.09.2016 14:06
БИБЛИЯТА говори за космическа битка на сатана и голяма армия от космически същества приели пагубните му идеи. Битката на сатана е срещу Триединството и за Бог воюва Михаил – Исус Христос (да не се чудите от къде си ги измислям нещата -Откровение12гл., Юда- 9ст., Данаил12гл). В Космоса Бог се материализира на ангелско ниво като Арахангел Михаил. Това е необходимо, защото преди нашествието на планетата Земя сатана е провокирал други космически същества също сътворени от Бог. Божият закон е кодекс на всичко сътворено – това е оспорил луцифер ставайки сатана. Неговият закон е - ,,Прави каквото искаш...”. Армията от Божии войни изхвърля(изолира) от космическото пространство една трета част същества. Космосът е спасен от заразата на интелектуалния вирус зло - сатана.

Мила сестро ,или сме с Бог, или с Луцифер.Кое не разбра?
няма нужда от повече думи ..и въпроси..
прегръдки...

цитирай
7. milady - валеска,благодаря, че разбра/ няма да говоря повече за „диагнози“...а,за Избор :)
03.09.2016 14:26
valeska написа:
Прочетох с интерес, благодаря! Наблюдавам ги безпристрастно... За съжаление имаш право. Вероятно всеки един от нас има диагноза.:))


пожелавам ти
Радост в Сърцето
и Покой в Ума...

цитирай
8. sestra - Наистина... кашата ще иде у съседите :)
03.09.2016 17:08
katara написа:
БИБЛИЯТА говори за космическа битка на сатана и голяма армия от космически същества приели пагубните му идеи. Битката на сатана е срещу Триединството и за Бог воюва Михаил – Исус Христос (да не се чудите от къде си ги измислям нещата -Откровение12гл., Юда- 9ст., Данаил12гл). В Космоса Бог се материализира на ангелско ниво като Арахангел Михаил. Това е необходимо, защото преди нашествието на планетата Земя сатана е провокирал други космически същества също сътворени от Бог. Божият закон е кодекс на всичко сътворено – това е оспорил луцифер ставайки сатана. Неговият закон е - ,,Прави каквото искаш...”. Армията от Божии войни изхвърля(изолира) от космическото пространство една трета част същества. Космосът е спасен от заразата на интелектуалния вирус зло - сатана.

Мила сестро ,или сме с Бог, или с Луцифер.Кое не разбра?
няма нужда от повече думи ..и въпроси..
прегръдки...


Но няма как да премълча, че вампирската тема е толкова християнска, колкото и рептилската, егрегорска и прочее... отпадни течности. И колкото и да е недостойна за мен, прегръдки, мила. А Таря си е Таря. Пей като нея ако ще я критикуваш :)
цитирай
9. krassko - Харесвам ангели със зелени очи
03.09.2016 20:03

И вампирки с червени коси... Много са ревниви и обсебващи :(

цитирай
10. katara - №8 sestra,once again https://youtu.be/TS-unEmQIXY
03.09.2016 20:38
sestro,аз съм меломанка от класа- имам 5г солфеж и цигулка
разбира се ,харесвам лиричното сопрano Таря, но...
не харесвам посланията в Рок баладите,и тези рога ,за Бога !
има много смърт,насилие,кръв,депресия и какви ли
не още ексцесии / сорри ако съм остра ..
всяка емоция е отражение на самосъжаление и ЕGO, да!!
затова съм против, и страня от тази музика, която e
опасна НЛП /нервно лингвинистична програма/
по този начин просто се„дърпа“,изсмуква много Енергия/ лууш
айде ,утре по-подробно за ...лууш
приятна вечер ;))
цитирай
11. katara - разбирам Ви,всеки сам си търси ..белята /хахах
03.09.2016 20:39
krassko написа:

И вампирки с червени коси... Много са ревниви и обсебващи :(


цитирай
12. sestra - Знам ги тези серрррриоооозни ... хайде този път няма да казвам какви.
04.09.2016 19:24
katara написа:
sestro,аз съм меломанка от класа- имам 5г солфеж и цигулка
разбира се ,харесвам лиричното сопрano Таря, но...
не харесвам посланията в Рок баладите,и тези рога ,за Бога !
има много смърт,насилие,кръв,депресия и какви ли
не още ексцесии / сорри ако съм остра ..
всяка емоция е отражение на самосъжаление и ЕGO, да!!
затова съм против, и страня от тази музика, която e
опасна НЛП /нервно лингвинистична програма/
по този начин просто се„дърпа“,изсмуква много Енергия/ лууш
айде ,утре по-подробно за ...лууш
приятна вечер ;))

Ох, и лууш... мне, музиката ми да не закачаш, разбра ли дружке? Отдавна доказаха, че слушането на тежки стилове е благоприятно за психиката, но няма да стигна до там да те убеждавам. А мен от кича кой ще ме спасява? Ми че той е смукач номер едно на енергия.... Ще те освестя с линк.
цитирай
13. sestra - https://www.youtube.com/watch?v=mhJh5_6MuCk
04.09.2016 19:38
Моля :)
цитирай
14. katara - Благодаря ,сестра ,но това не е моята Вибрационна честота. Факт,а не каприз ..
04.09.2016 20:45
sestra написа:
Моля :)


Всички ще стигнем до Целта,но
по различен Път,и за различно време..
Радост в сърцето, и покой в Ума,ти пожелавам..
цитирай
15. anin - Джулиетка,
06.09.2016 11:08
Колкото и да е красив енегийният вампир, ако не се чувстваш добре край него, естествено че ще избягаш, освен ако не ти е роднина - тогава става по-трудно ;))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: katara
Категория: Тя и той
Прочетен: 1082664
Постинги: 468
Коментари: 2718
Гласове: 3937
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930